Ajanda ( 2 Kasım Salı ) - Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (Fulya - İstanbul)
19.00 – 19.30
Networking Saati – Çay/Kahve Eşliğinde İkramlar
19.30 – 19.40
Açılış Konuşması – Murat Erdör (Me Consultancy)
19.40 – 20.40 PANEL
Fatoş Piranlıoğlu, Uğur Akbıyık, Özlem Angı Can
20.40 – 21.00
Sorular ve Yarışma (Hediyeli)
E-ticaret ile alakalı gelişmeleri yakından takip etmek ve yeni konular ile ilgili bilgi edinmek isteyen e-ticaret girişimcileri, Kobi’ler, mevcut girişimini büyütmek isteyenler, e-ticaret, pazarlama, reklamcılık ve dijital gibi alanlarda çalışanlar etkinliğe katılıyor.
Ücretsiz
Üç kişiye kitap hediye ediyoruz.
Etkinlik Öncesi Uyulması Gerekenler
Yaptığımız etkinliklerde siz değerli konuklarımızı sağlıklı ve güvende tutmak bizim için son derece önemlidir. Etkinliğimize katılan siz değerli dostlarımızın kendi ve başkalarının güvenliğini göz önünde bulundurmanızı, etkinliklerimizde yerel yasalara ve Sağlık Bakanlığının belirlediği kurallara uymanızı önemle rica ediyoruz.
Etkinliklerimiz öncesi HES uygulaması üzerinden misafirlerimiz tarafından aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunmaktadır.
T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14 günden itibaren 180 gün süre ile salona seyirci olarak girebilecektir. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşağılı değil veya PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir.
Etkinlik alanında ağız ve burun içeride olacak şekilde maskelerin takılı olmasını, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi, içecek dışında bir şey tüketilmemesini herkesin sağlığı için sizden rica ederiz.
Ulaşım
Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. Polat Tower Bağımsız Bölüm 430
(Acıbadem Fulya Hastanesi karşısı – Shell Benzin İstasyonu karşısı)
Otopark
Acıbadem Fulya Hastanesi yanındaki Ispark’ın otoparkına arabanızı bırakabilirsiniz.





















