Murat Erdör

DAHA FAZLA HİJYEN İÇİN DYSON’DAN BAHAR TEMİZLİĞİ TÜYOLARI

Hepimizin evlerimizde olduğu bugünlerde, bahar da yüzünü göstermeye başladı. Vaktin tamamı evde geçince, kuşkusuz evlerimizin temizliği daha da büyük önem kazanıyor. Yaşam alanlarımızı daha sağlıklı bir ortama dönüştürmek ve kış aylarının yorgunluğunu üzerimizden atarak tertemiz bir döneme merhaba demek için Dyson derinlemesine temizliğe dair ipuçları paylaşıyor.  

Dyson uzmanları tarafından paylaşılan İlkbahar’a özel haftalık temizlik planı, daha sağlıklı bir ev için zeminden mutfak temizliğine, çamaşırlardan kalorifer temizliğine uzanan oldukça etkili bilgiler içeriyor. 

Temizliğin başlıca adımı; temiz nemli bir bez veya temizleme bezlerinden yardım alarak ya da gelişmiş filtreleme sistemine sahip elektrik süpürgesi kullanarak ortamdaki tozlardan kurtulmak. 

Evinizin farklı alanları için çeşitli başlıklara ve güçlü emişe sahip bir elektrikli süpürgesi evdeki tozu temizlemek için idealdir. Toz alma sürecinden sonra evinizi elektrikli süpürgeyle temizleyerek zemine dağılan tozlardan rahatlıkla kurtulabilir ve bulunduğunuz ortama tekrar yayılmasını önleyebilirsiniz. Dyson V11™ kablosuz süpürge, HEPA filtresi sayesinde bu tozlardan kurtulmanızı sağlıyor. 0,3 mikron kadar küçük partiküllerin yüzde 99,97’sini yakalayarak yalnızca temiz havayı dışarı veriyor. En güçlü kablosuz temizleme başlığıyla sert naylon fırçalayarak, dipteki kirleri çekmek için halının derinlerine iniyor. Yumuşak, anti-statik, karbon fiber lifler sert zeminlerdeki ve çatlaklardaki tozları kolayca yakalıyor. 

Daha sağlıklı bir ev için izlenebilecek adımlar

Dyson uzmanlarının önerdiği haftalık temizlik planından yararlanarak evinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. 

Pazartesi 

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Exit mobile version